استفاده از طعم دهنده‌های باکیفیت و عصاره‌های طبیعی به جای طعم‌دهنده‌های صنعتی برای تولید محصول ارگانیک و سالم مناسبتر است.

مجموعه افضلی از زعفران، عصاره طبیعی نعنا، هل و گلاب برای طعم دهی به محصولات خود استفاده می‌کند از این رو نوع مواد طعم دهنده و نوع فراوری آن‌ها برای تولید قندها و نبات حائز اهمیت است. زعفران این مجموعه عمدتا از بهترین محصولات قائنات تهیه شده، برای طعم نعنا از عصاره طبیعی نعنا استفاده شده، برای تهیه محصولات جدیدی با طعم هل و گلاب هم فرایند ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. عصاره‌های طبیعی در فرایند تولید طعم و خواص خود را حفظ می‌کنند. علاوه بر آن‌که محصولات طعم‌دار افضلی واقعا طعم و بوی دمنوش یا چای را عوض کرده و با مصرف آن می‌توان به راحتی آن را با سایر محصولات به لحاظ حجم طعم‌دهنده به کار رفته در آن مقایسه نمود.

Shahtul Kashmiri Kesar Saffron 1 SDL801437483 1 336a8